De Kamers

De B&B heeft 2 mooie kamers met prachtig uitzicht! Ze zijn ingericht met natuurlijke materialen, zoals behang gemaakt van gras en bamboe! Er is een kleurrijke badkamer met een ruime inloopdouche. We werken met 1 boeking per nacht, zodat de badkamer niet gedeeld hoeft te worden. Als je één kamer gebruikt, dan blijft de andere kamer dus leeg. Geniet van de natuurlijke omgeving en kom tot rust in een van onze mooie kamers.

lees meer over onze kamers

de kamers van de Groene Mus

Duurzaamheid

duurzaaamheid bij de Groene Mus

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk. Op ons huis liggen zonnepanelen, wij hebben een warmtepomp en wij scheiden ons afval. De B&B is zoveel mogelijk met tweedehands meubelen ingericht, die we zelf opgeknapt hebben. Wij werken niet met dierlijke materialen en producten. Daarom is ook het ontbijt veganistisch. Ook proberen we voedselverspilling tegen te gaan, door te werken met een à-la-carte-ontbijtmenu. De Groene Mus staat voor gezelligheid, gastvrijheid, natuur, duurzaamheid en veganisme.

Kom het ervaren!

Details

Regio Noord-Holland
Land Nederland
Aantal personen 4
Slaapkamers 2
Type Vakantiehuis/B&B
Ligging Aan het water
Check-in 6:00 u – 19:00 u
Check-out tot 11:00 u

Het ontbijt

het ontbijt bij de Groene Mus

Het ontbijt is veganistisch, dus vrij van dierlijke producten en het is onwijs lekker!

Wij willen zo min mogelijk eten verspillen. Daarom werken we met een menukaart waar alle ontbijtgerechten op staan. De avond van te voren vragen wij je om aan te geven wat je de volgende ochtend graag wilt eten en drinken.

Heb je een allergie of een speciale wens? Laat het ons vooral weten!

`s Morgens, op de afgesproken tijd wordt het ontbijt geserveerd. We proberen zoveel mogelijk om het ontbijt buiten op een van onze terrassen te serveren of als het iets frisser is onder de infraroodlampen op onze veranda.